Brian Sloote

Brislo, dat ben ik: Brian Sloote.

De kernwoorden die op mij van toepassing zijn: ondernemend, klantgericht, inspirerend, en enthousiast. Resultaten realiseren met passie!

Ik ben geboren in Suriname, waar ik me sinds januari 2011 weer heb gevestigd. Voordien woonde en werkte ik in Nederland en Spanje.

Ik begeleid al 20 jaar veranderingsprocessen (change-management) waaronder individuele en collectieve gedragsveranderingen in de klantcontact-branche. Ik heb als manager o.a. gewerkt voor XS4ALL, XEROX, Webhelp, Telenamic.

Mijn stijl en aanpak heb ik gebaseerd op praktijkervaringen in combinatie met een mix van verschillende methodieken. Als fervent lezer en liefhebber heb ik door jarenlange literatuurstudie op het gebied van filosofie, psychologie, management en autobiografieën mijn inzichten uitgebouwd en verdiept.

Als gecertificeerd trainer/coach heb ik ervaring met het trainen en coachen van lijnmanagers en teams in upgraden van communicatieve vaardigheden, excelleren in klantgerichtheid en het boosten van verkoopresultaten.

Als manager ga ik altijd uit van het individu en heb ik een sterke focus op resultaat. Ik schep door helderheid, open communicatie en aandacht voor het individu een positief klimaat, gericht op samenwerking en doelgerichtheid. Ik zet duidelijke lijnen uit waarbinnen het spel mag worden gespeeld. Door de combinatie van deze elementen krijg ik mensen in beweging.

Ik zoek en vind mijn uitdaging in het realiseren van meetbare performanceverbeteringen, met de nadruk op resultaten die waarde achterlaten voor organisaties.

"Energie, de eerste stap tot succes!"

U wilt de resulaten van uw bedrijf verbeteren... Misschien heeft uw afdeling of team wel een reboot nodig, maar weet u niet hoe. Waar moet u beginnen? Transformatie gaat pas goed als u weet waar u heen wilt. En als u een plan heeft hoe er te komen. U heeft de juiste informatie nodig en iemand die u goed begeleidt. Brislo kan u onder meer helpen meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw klanttevredenheid omhoog te stuwen.

Brislo Fotografie

Latest blogpost

  • Mijn liefde voor coaching ontdekte ik mid 2000 tijdens mijn carrière als leidinggevende, toen ik zelf een coachingstraject doorliep en ontdekte dat professionele coaching als ontwikkelingsinstrument kon worden ingezet om meer uit mijn team te halen. Coaching maakt dat mensen en organisaties effectiever functioneren en teams beter met elkaar samenwerken.…
    Be the first to comment!

Contact info

Tel: +597 8896227 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

      facebook    linkedin