Brislo NV

Brislo Brusiness Solutions & Services NV (Brislo NV ) is in mei 2012 opgericht en biedt ondersteuning aan ondernemers om resultaten te verbeteren in klantgerichtheid & sales. Wij willen u graag helpen om alles uit uw bedrijf te halen wat er in zit. Dat is meer dan u denkt! Wij helpen u om optimale groei te realiseren.

Waarom?
In deze tijd letten we op de kleintjes: Elke centimeter telt!
Brislo kan u helpen om uw bedrijf meetbaar succesvoller te maken!

Wat levert het u op?
We zijn erop gebrand rendement op uw investering te leveren. Dit rendement kan verschillende vormen hebben:

 • Een hoger percentage nieuwe klanten
 • Gestegen omzet bij bestaande klanten
 • Een hoger percentage tevreden klanten
 • Stijging van de teamproductiviteit
 • Minder verloop onder medewerkers van het team

Hoe doen wij dat?

 • Praktische trainingen voor uw medewerkers
 • One-on-one coaching of teamcoaching
 • Op interimbasis managen en aansturen van medewerkers

Elke persoon of organisatie is anders. Daarom stemt Brislo altijd af op uw specifieke kenmerken en omstandigheden. Maatwerk dus!

Praktische benadering

Een duidelijke en concrete doelstelling is essentieel voor een succesvol traject. Wij maken vooraf altijd een overzichtelijk stappenplan. Dat wordt in de praktijk vertaald naar het dagelijks handelen in de operatie. De benadering is gericht op de individuele en collectieve gedragsverandering. Met een persoonlijke touch, maar wel in samenhang met de geformuleerde doelstellingen. De ervaring en kracht van Brislo ligt in het in beweging krijgen van alle betrokkenen.

Begeleiding en ondersteuning

Tijdens de trainingen en coaching worden de trainees intensief begeleid. Wij staan altijd voor u klaar. Zo kunt u altijd, ook nadat de service is geleverd, bij ons terecht voor al uw vragen. Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Daarom houden wij contact met onze klanten. Na elk traject houden wij  de vinger aan de pols om te toetsen of de zaken daadwerkelijk verbeterd zijn. Mocht het nodig zijn, dan kunnen de klanten van Brislo worden uitgenodigd voor een opfris dag of een follow-up.

"Energie, de eerste stap tot succes!"

U wilt de resulaten van uw bedrijf verbeteren... Misschien heeft uw afdeling of team wel een reboot nodig, maar weet u niet hoe. Waar moet u beginnen? Transformatie gaat pas goed als u weet waar u heen wilt. En als u een plan heeft hoe er te komen. U heeft de juiste informatie nodig en iemand die u goed begeleidt. Brislo kan u onder meer helpen meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw klanttevredenheid omhoog te stuwen.

Brislo Fotografie

Latest blogpost

 • Mijn liefde voor coaching ontdekte ik mid 2000 tijdens mijn carrière als leidinggevende, toen ik zelf een coachingstraject doorliep en ontdekte dat professionele coaching als ontwikkelingsinstrument kon worden ingezet om meer uit mijn team te halen. Coaching maakt dat mensen en organisaties effectiever functioneren en teams beter met elkaar samenwerken.…
  Be the first to comment!

Contact info

Tel: +597 8896227 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

      facebook    linkedin