Klanten & Testimonials

Collega’s, klanten en trainees getuigen

"Brian Sloote heeft een bijzonder goed oog voor het vastleggen van de schoonheid van de (Surinaamse) natuur. Zijn werk voor de Suriname-agenda van Rotary Club Paramaribo waar hij sinds 2015 aan meewerkt is schitterend. Daarnaast is hij een echte team player die veel meer doet dan uitvoeren: hij denkt mee en stuurt bij waar nodig."

Marieke Visser
Schrijver & Creative Director Tabiki Productions

"Brian zijn werkwijze is energiek en gedetailleerd: door middel van onderzoek komt hij tot de details en de energie waarmee hij vervolgens te werk gaat is aanstekelijk."
 
Suradj Hanoeman
Delivery Manager Telenamic Suriname

"Ik raad iedereen aan met Brian samen een wedstrijd te winnen!"
 
Dennis de Smidt
Managing Director Xerox Customer Care Services Suriname

"De training heeft een positieve bijdrage geleverd aan mijn kennis en vaardigheden. De trainer zelf Is erg duidelijk in het uitleggen van de stof een geeft praktische voorbeelden waar ik direct mee aan de slag kan.
Ik weet nu veel beter empathie toe te passen tijdens klantgesprekken, met als als resultaat dat mijn scores zijn beter nu."
 
Acherl Letterboom
Call agent bij Teleperformance Surname
 

Brislo werkt onder andere voor

"Energie, de eerste stap tot succes!"

U wilt de resulaten van uw bedrijf verbeteren... Misschien heeft uw afdeling of team wel een reboot nodig, maar weet u niet hoe. Waar moet u beginnen? Transformatie gaat pas goed als u weet waar u heen wilt. En als u een plan heeft hoe er te komen. U heeft de juiste informatie nodig en iemand die u goed begeleidt. Brislo kan u onder meer helpen meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw klanttevredenheid omhoog te stuwen.

Brislo Fotografie

Latest blogpost

  • Mijn liefde voor coaching ontdekte ik mid 2000 tijdens mijn carrière als leidinggevende, toen ik zelf een coachingstraject doorliep en ontdekte dat professionele coaching als ontwikkelingsinstrument kon worden ingezet om meer uit mijn team te halen. Coaching maakt dat mensen en organisaties effectiever functioneren en teams beter met elkaar samenwerken.…
    Be the first to comment!

Contact info

Tel: +597 8896227 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

      facebook    linkedin