Brislo Fotografie

"Er OOG voor hebben."

Brislo staat voor professionele portret-, business- en eventfotografie. Brislo beschikt over de nodige ervaring, referenties en know-how om zowel grote als kleine projecten uit te voeren. Met de hoogste kwaliteit, eersteklas klantenservice, de modernste techniek en een uitgebreide tevredenheidsgarantie breng ik uw wens in vervulling.

Het is ook mogelijk een foto uit de Gallerij, afgedrukt op hoogwaardig materiaal, ingelijst naar uw wens en smaak, aan te schaffen. Voor thuis, maar ook voor uw bedrijf. Ook kan het beeldmateriaal aangeschaft worden voor publicatie, bijvoorbeeld als beeldmateriaal voor een campagne, brochure of kalender.

Mijn inspiratie

Ik leg graag vast wat ik zie. Stadsbeelden, landschappen, situaties, mensen: alles wat in beeld komt. Dat is ook hoe ik werk: ik visualiseer eerst en beweeg me van daaruit naar het resultaat. Ontmoetingen met onbekenden inspireren me. Met mijn foto’s probeer ik niet alleen een moment vast te leggen, maar ook de sfeer van dat ogenblik over te brengen.

De beelden die ik schep deel ik graag met het publiek. Uiteindelijk is het streven om steeds weer nieuwe ideeën, verhalen en locaties te bedenken waarmee ik de toeschouwer – en mezelf – blijf verrassen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende afspraak of bel met telefoonnummer +597 8896227

 

View Gallery

"Energie, de eerste stap tot succes!"

U wilt de resulaten van uw bedrijf verbeteren... Misschien heeft uw afdeling of team wel een reboot nodig, maar weet u niet hoe. Waar moet u beginnen? Transformatie gaat pas goed als u weet waar u heen wilt. En als u een plan heeft hoe er te komen. U heeft de juiste informatie nodig en iemand die u goed begeleidt. Brislo kan u onder meer helpen meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw klanttevredenheid omhoog te stuwen.

Brislo Fotografie

Latest blogpost

  • Mijn liefde voor coaching ontdekte ik mid 2000 tijdens mijn carrière als leidinggevende, toen ik zelf een coachingstraject doorliep en ontdekte dat professionele coaching als ontwikkelingsinstrument kon worden ingezet om meer uit mijn team te halen. Coaching maakt dat mensen en organisaties effectiever functioneren en teams beter met elkaar samenwerken.…
    Be the first to comment!

Contact info

Tel: +597 8896227 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

      facebook    linkedin