Praktisch Klantgericht Werken

Klantgericht werken…een pot met goud! Verbeter uw kennis en vaardigheden. Om uw bedrijf te laten groeien, uw carrière verder te helpen of om u persoonlijk te blijven ontwikkelen. Dit is de eerste stap om uw medewerkers in staat te stellen het gewenste prestatieniveau te behalen.

Waarom deze training

Klantgerichtheid is cruciaal voor elke organisatie in deze branche. Zeker in de huidige uitdagende tijd is meedenken met uw klant extra belangrijk. Het binnenhalen van nieuwe klanten wordt steeds moeilijker en het behouden van bestaande klanten wordt waardevoller. Wij zijn van mening dat u bij de basis moet beginnen om uiteindelijk de juiste skills te beheersen om met vertrouwen, passie en gedrevenheid successvol te zijn in de interactie met uw klanten. 

In de training leert u het volgende

Waarvoor is klantenservice voor nodig?

 • U krijgt inzicht in de kosten en baten van klantenservice
 • U krijgt inzicht in uw eigen prestaties op het gebied van klantenservice

Klanten kopen veel meer dan een product of een dienst

 • U leert om veranderingen door te voeren om klanten tevreden te stellen
 • U leert werken op basis van uw sterke eigenschappen?

De voordelen van een positieve werkhouding

 • U leert werken aan een win-win relatie
 • U leert uw hoofd koel te houden?

Na dit trainingsprogramma: kunt u met de geleerde praktische handvatten klantgericht werken.

Wat krijgt u allemaal

 • Persoonlijk intake gesprek met de trainer.
 • Uw eigen werkmap inclusief lesmateriaal. Dit vormt een geïntegreerd hulpmiddel binnen de training.
 • Individuele begeleiding. Hierbij worden uw medewerkers in de praktijk begeleidt bij het realiseren van hun leerdoelen, aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan.
 • Een certificaat als bewijs van deelname.

Voor wie is het bedoeld

Voor een ieder die binnen uw organisatie met klanten te maken heeft.
Specifiek: klantenservice- en commerciële medewerkers.

Uw trainer

Brian Sloote, Founder Brislo NV
Brian heeft ruim 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland als begeleider van veranderingen en in het bewerkstelligen van individuele en collectieve gedragsveranderingen in de klantcontact-branche. Als gecertificeerd professional trainer/coach heeft Brian ervaring met het begeleiden en coachen van lijnmanagers in upgraden van communicatieve vaardigheden, excelleren in klantgerichtheid en het boosten van verkoopresultaten. Brian schept door helderheid, open communicatie en aandacht voor het individu een positief klimaat, gericht op samenwerking en doelgerichtheid. De kernwoorden die voor Brian van toepassing zijn: energiek, resultaatgericht, betrokken, klantgericht.

"Energie, de eerste stap tot succes!"

U wilt de resulaten van uw bedrijf verbeteren... Misschien heeft uw afdeling of team wel een reboot nodig, maar weet u niet hoe. Waar moet u beginnen? Transformatie gaat pas goed als u weet waar u heen wilt. En als u een plan heeft hoe er te komen. U heeft de juiste informatie nodig en iemand die u goed begeleidt. Brislo kan u onder meer helpen meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw klanttevredenheid omhoog te stuwen.

Brislo Fotografie

Latest blogpost

 • Mijn liefde voor coaching ontdekte ik mid 2000 tijdens mijn carrière als leidinggevende, toen ik zelf een coachingstraject doorliep en ontdekte dat professionele coaching als ontwikkelingsinstrument kon worden ingezet om meer uit mijn team te halen. Coaching maakt dat mensen en organisaties effectiever functioneren en teams beter met elkaar samenwerken.…
  Be the first to comment!

Contact info

Tel: +597 8896227 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

      facebook    linkedin