Pro-actief Verkopen

Waarom deze training

Uw verkopers staan dagelijks in contact met de klanten, om vanuit hun rol specifieke kenmerken van uw bedrijf uit te dragen. Vooral het klantgericht werken in het huidige economische klimaat is een must, zich verplaatsen in de behoefte van de klant en ‘het anticiperen op verschillende klanttypes’. Regelmatig merk ik als klant dat de verkopers meer kansen kunnen creëren door proactief contact te maken met de klanten. Dit biedt mogelijkheden om relaties op te bouwen met ‘de onbekende klant’ (de passanten). Verkopen bij bestaande klanten is ook verkopen. Dit biedt mogelijkheden voor up- of cross selling.

Na deze training kunt u klanten en opdrachtgevers op een effectieve wijze overtuigen. We geven praktijkvoorbeelden die er voor zorgen dat een klant voor u kiest en niet voor uw concurrent.

In de training leert u het volgende

 • U leert de behoeften van de klant te analyseren en hierop in te spelen.
 • U leert verschillende verkoopstijlen binnen de dienstverlening toe te passen.
 • U leert beslissers en beïnvloeders te overtuigen.
 • U ontwikkelt een positieve relatie met de gesprekspartners.
 • U leert omgaan met weerstand en tegenwerpingen.
 • U leert koopsignalen te herkennen.
 • U leert aftersales en deze in een actieplan te zetten.

Wat krijgt u allemaal

 • Persoonlijk intake gesprek met de trainer.
 • Uw eigen werkmap inclusief lesmateriaal. Dit vormt een geïntegreerd hulpmiddel binnen de training.
 • Individuele begeleiding. Hierbij worden uw medewerkers in de praktijk begeleidt bij het realiseren van hun leerdoelen, aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan.
 • Een certificaat als bewijs van deelname.

Voor wie is het bedoeld

Deze verkoop training is ontwikkeld voor accountmanagers, verkopers, commerciële- en horeca-medewerkers.
Voor één ieder die actief is binnen de verkoop van diensten en/ of producten en hun verkoopkwaliteiten willen verbeteren.

Uw trainer

Brian Sloote, Founder Brislo NV
Brian heeft ruim 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland als begeleider van veranderingen en in het bewerkstelligen van individuele en collectieve gedragsveranderingen in de klantcontact-branche. Als gecertificeerd professional trainer/coach heeft Brian ervaring met het begeleiden en coachen van lijnmanagers in upgraden van communicatieve vaardigheden, excelleren in klantgerichtheid en het boosten van verkoopresultaten. Brian schept door helderheid, open communicatie en aandacht voor het individu een positief klimaat, gericht op samenwerking en doelgerichtheid. De kernwoorden die voor Brian van toepassing zijn: energiek, resultaatgericht, betrokken, klantgericht.

 

"Energie, de eerste stap tot succes!"

U wilt de resulaten van uw bedrijf verbeteren... Misschien heeft uw afdeling of team wel een reboot nodig, maar weet u niet hoe. Waar moet u beginnen? Transformatie gaat pas goed als u weet waar u heen wilt. En als u een plan heeft hoe er te komen. U heeft de juiste informatie nodig en iemand die u goed begeleidt. Brislo kan u onder meer helpen meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw klanttevredenheid omhoog te stuwen.

Brislo Fotografie

Latest blogpost

 • Mijn liefde voor coaching ontdekte ik mid 2000 tijdens mijn carrière als leidinggevende, toen ik zelf een coachingstraject doorliep en ontdekte dat professionele coaching als ontwikkelingsinstrument kon worden ingezet om meer uit mijn team te halen. Coaching maakt dat mensen en organisaties effectiever functioneren en teams beter met elkaar samenwerken.…
  Be the first to comment!

Contact info

Tel: +597 8896227 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

      facebook    linkedin