The Golden Experience

Voor wie is het bedoeld

Voor medewerkers en leidinggevenden werkzaam in organisaties zoals hospitality en leisure branche, zorginstellingen, ziekenhuizen, zakelijke dienstverleners en overheid.

Waarom deze training?

Uw organisatie heeft baat bij een gastvrije relatie met uw cliënten. Daarom wilt u een adequate persoonlijke benadering en service bieden. Kortom, een cliëntgerichte aanpak. Dat betekent: proactief zijn, goed luisteren, actief meedenken en waar mogelijk voldoen aan de uitgesproken en onuitgesproken wensen en verwachtingen van de cliënt. Tegelijkertijd betekent het: de regie in handen houden, haalbare oplossingen bedenken en helder laten zien wat er mogelijk is. Het resultaat: een grotere cliënttevredenheid en in betreffende branches meer omzet. Uw medewerkers voelen zich prettiger tijdens het contact met de cliënt en zijn gemotiveerd om lastige situaties het hoofd te bieden.

Na deze training kunt u zowel intern als extern cliëntgericht werken, een directe bijdrage leveren aan de verhoging van de omzet en klanttevredenheid. Daarnaast is de training ook gericht om de medewerkers te boeien en te binden aan de organisatie.

In de training leert u het volgende

 • U leert uw cliënten tot tevreden, loyale cliënten te maken.
 • U leert door houding en gedrag een cliënt een gastvrijheidsbeleving geven.
 • U leert hoe uw gedrag op verschillende typen cliënten aan te passen, hoe een ontevreden cliënt weer tot fan te maken.
 • U leert door de ogen van de cliënt te kijken: wat is zijn behoefte en hoe kan ik hem zich ‘thuis’ laten voelen?
 • U krijgt inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van u als medewerker en uw team.
 • U leert omgaan met de grenzen van en belemmeringen in gastvrijheid.
 • U leert samen te werken, feedback geven en werkplezier creëren.

Wat krijgt u allemaal

 • Persoonlijk intake-gesprek met de trainer.
 • Uw eigen werkmap inclusief lesmateriaal. Dit vormt een geïntegreerd hulpmiddel binnen de training.
 • Individuele begeleiding. Hierbij worden uw medewerkers in de praktijk begeleidt bij het realiseren van hun leerdoelen, aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan.
 • Een certificaat als bewijs van deelname.

Uw trainer

Brian Sloote, Founder Brislo NV
Brian heeft ruim 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland als begeleider van veranderingen en het bewerkstelligen van individuele en collectieve gedragsveranderingen in de klantcontact-branche. Als gecertificeerd professional trainer/coach heeft Brian ervaring met het begeleiden en coachen van lijnmanagers in upgraden van communicatieve vaardigheden, excelleren in klantgerichtheid en het boosten van verkoopresultaten. Brian schept door helderheid, open communicatie en aandacht voor het individu een positief klimaat, gericht op samenwerking en doelgerichtheid. De kernwoorden die voor Brian van toepassing zijn: energiek, resultaatgericht, betrokken, en klantgericht.

 

"Energie, de eerste stap tot succes!"

U wilt de resulaten van uw bedrijf verbeteren... Misschien heeft uw afdeling of team wel een reboot nodig, maar weet u niet hoe. Waar moet u beginnen? Transformatie gaat pas goed als u weet waar u heen wilt. En als u een plan heeft hoe er te komen. U heeft de juiste informatie nodig en iemand die u goed begeleidt. Brislo kan u onder meer helpen meer rendement uit uw bedrijf te halen en uw klanttevredenheid omhoog te stuwen.

Brislo Fotografie

Latest blogpost

 • Mijn liefde voor coaching ontdekte ik mid 2000 tijdens mijn carrière als leidinggevende, toen ik zelf een coachingstraject doorliep en ontdekte dat professionele coaching als ontwikkelingsinstrument kon worden ingezet om meer uit mijn team te halen. Coaching maakt dat mensen en organisaties effectiever functioneren en teams beter met elkaar samenwerken.…
  Be the first to comment!

Contact info

Tel: +597 8896227 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

      facebook    linkedin